top of page
Utvalda inlägg

Anderzon, Anderzon, världens bästa Anderzon

God kväll, nu blir det ännu fler tv-tips! Själv äger jag ingen tv så jag streamar. Idag såg jag en fantastisk dokumentär på Svt play. Dokumentären om en fantastiska skådespelerskan Kim Anderzon. Man får följa henne sista tiden i livet samt se tillbaka på glimtar ur hennes karriär. Med i dokumentären är bl a Krister Henriksson och Johan Rabaeus. Jag såg Den skalliga primadonnan på Boulevardteatern. Då fick jag också möjlighet att hälsa på henne men jag blev för nervös för att snacka så mycket med henne, haha. Hon tog min hand hårt, tittade mig i ögonen och sa: "Vi har setts förut va?" Jag skulle såklart ha sagt: "Det är mycket möjligt men ingenting jag minns" (standardreplik i pjäsen), men allt jag kunde få fram var: Hmrmnäe..." Barnsligt egentligen att bli nervös, bara för att de är kända liksom...

Sen så måste jag tipsa om en film som ligger på play nu också. Filmen Jätten, och huvudrollen görs av ingen mindre än min dejt i De dejtbara. Det är rätt coolt faktiskt :). En kanonfin och stark film som verkligen berör på alla sätt. Helt ofattbart att inte Christian (Rickard) ens var nominerad till guldbagge för bästa manliga huvudroll eller nykomling!!! Idag har jag mensvärk, det suuuuuuuuuuger! Men en bra grej är att jag får mycket mindre mens nuförtiden och mycket mindre ont än vad jag haft tidigare. Och min getost är slut *snyft*! Jag är verkligen en periodare när det gäller mat och nu har jag som sagt snöat in mig på getost. Och på thailändsk mat :).

God natt på er!

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page