top of page
Utvalda inlägg

Indisk mat är min drog!

Hej på er denna gråa och regniga tisdag! De senaste dagarna har jag varit ute på en del skoj, och har umgåtts rätt mycket med folk. Det är kul! Två födelsedagsmiddagar har jag varit på - för en och samma person! I lördags blev det den mysiga grekiska restaurangen Maestro och igår indiskt på Shanti. Maten var superb på båda ställena! I lördags var jag så hungrig att jag glömde det jag alltid brukar göra - nämligen att ta bilder på maten. Men igår fotade jag, maten är ju så vacker på Shanti, med alla sprakande färger och faten med fack i. Såna skulle jag vilja ha hemma!

Vilka är era favoritrestauranger? Här tänkte jag iaf lista mina fem bästa indiska restauranger i Stockholm (utan inbördes ordning): 1. Ellora 2. Shanti & Shanti soft corner 3. Indian Garden 4. Happy India 5. East India (där tillåter de också hundar)

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page