top of page
Utvalda inlägg

Jobbintervju och indisk mat!


God kväll på er alla söta! Nu har det som ni kanske märkt gått flera dagar sedan jag bloggade senast. Usch, så får det inte vara... Men jag har haft en del att stå i och ett par dagar förra veckan hade jag en huvudvärk from hell som inte gick över... I helgen var jag och Dilse på Aktiva synskadades gård Mälargårdarna. Det var lika trevligt och mysigt som vanligt. Dessutom väldigt roligt denna gång då det var dramatema. Jag älskar ju som bekant att spela teater. Vi gjorde bland annat ett rollspel där jag var en alv-präst som dyrkade Håkan Hellström och skulle frälsa alla med min HH-religion, haha. Som upplagt för urspårning alltså :-D. Idag har jag varit på jobbintervju! Jag lade ut efterlysningar om jobb på olika facebooksidor för jobb, och så fick jag ett pm från en organisation som söker värvare ute på gatorna. Med fast timlön såklart. Jag säger inte vilken det är förrän jag vet om jag fått det, det betyder ju otur att berätta i förväg... Nu håller jag på och lagar ihop en fantastisk Palak paneer med fetaost istället för riktig indisk paneer-ost. Det blir kanongott, men grytjäkeln tog väldigt låååång tid att göra, eftersom jag kom på att jag behövde mera fetaost och sprang ner till affären, denna gången köpte jag en annan sort vilket var ett stort misstag. Vissa sorter är helt enkelt lösare än andra vilket jag inte tänkte på, så då fick springa iväg till den andra affären och köpa den sorten jag köpte först. Plus lite mera spenat. Och mera koriander... Ja ni fattar! Jag tog bilder men tyvärr kan jag inte lägga upp dem för det var då ett helsike att få övwer dem till datorn, DET VERKAR STÖRT OMÖJLIGT FAKTISKT!!! I nya ios 11 komprimeras filerna i ett format som heter heic för att ta mindre plats, men de kan konverteras till jpg i en app. Filerna ligger nu i appen och jag har med alla medel försökt att spara dem till camera roll, föra över via mail och även kopplat telefonen med usb-sladd till datorn men kan inte komma åt filerna mer än att titta på dem i appen...! Håhåjaja, livet är inte lätt när man är kreativ och har stora visioner men är helt kokobello när det gäller teknik ibland... :-D Så puss på er så länge så hörs vi snart igen!

Senaste inlägg