top of page
Utvalda inlägg

Kedjebrev/statusar är SÅ white trash!!!


Hello! Måste bara få skriva detta nu! Jag är så INNERLIGT trätt på alla kedjestatusar och kedjebrev som cirkulerar på facebook hela j-a tiden! Varför kan folk inte komma på egna saker att säga? På en del facebookprofiler ser man i princip bara delat material, vackra bilder med behjärtansvärda budskap och sånt. Vad kan man tycka om dessa personer? Okej om det är någon man känner privat, men jag kan inte ta till mej och få gilla en person som gör så. För det är som att de gömmer sig bakom sånt här, de visar inte vilka DE är och vad DE tycker eller gör! Om jag får en vänförfrågan av en sådan person så ids jag inte acceptera den. De är för mig bara white trash och blir nästan icke binär på alla sätt... Men nu tillbaka till kedjestatusar och kedjePM, som alla möjliga människor skickar. Jag förstår att det är en sweet thaught, som t ex att skicka en kram för att det är kramdagen eller ngt annat, men det är vad man gör i verkliga livet som betyder något ordentligt! Men tyvärr så speglar ju detta vår tid alltför väl - folk lever i sin lilla värld och är tyvärr ganska lata, och så lägger de upp korrektheter på sina profiler för att verka viktiga och därmed bli lite nöjda med sig själva. Tragiskt...

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page