top of page
Utvalda inlägg

Skulle du låta någon ta över din Tinder?

Skulle du låta någon ta över din Tinder? Även fast det var en känd person, och även fast Du skulle komma med i tv? Det skulle inte jag göra. Fattar faktiskt inte det roliga i att någon går in och raggar på någon annans Tinder-konto, som i programmet "Tinder takeover". De driver ju rätt friskt med oskyldiga. Jag tycker hela grejen är pinsam. Själv skulle jag fasen inte våga gå utanför dörren om jag hade gjort så. Om någon ifrågasätter varför jag gjorde något och så jag bara "Nä det var inte jag, alltså jag lånade ut min profil...". Undrar om någon skulle tro på det... och jag skulle inte vara särskilt sugen på att dejta någon heller som hade lånat ut sin profil till folk som höll på och lekte med den... Detta är faktiskt mobbning! Jag har själv inte varit med om att någon har drivit med mig på dejtingsajter, men jag har varit med att de drivit med mig på andra sidor förut när jag var yngre, och jag kan tänka mig att det är ganska vanligt. Jag har ju liksom stött på en del oseriösa profiler på såna där sidor, och dem klickar man bort ganska snabbt... -Man ska kunna känna sig trygg på nätet, även när man dejtar. Detta är svårt att upprätthålla eftersom man inte kan garantera vad som händer där, men folk kan ju i alla fall undvika att medvetet vara såhär oseriösa som i detta så kallade underhållningsprogram...

Senaste inlägg