top of page
Utvalda inlägg

Idol

Japp, här kommer höstens första inlägg om Idol. Jag tycker det har varit ovanligt hög klass på årets tävling, och förra fredagsfinalen var nog den bästa EVER! Och alla som jag velat ha kvar har varit kvar. so far so good. Men kvällens program gjorde mig besviken. Även om det blev lite lite bättre för varje artist som uppträdde så gick den första ronden mig obemärkt förbi, och efter rysaren som Kevin bjöd på förra veckan verkade som bortblåst. Tyckte att INGEN vande rätt låt. Tio minuter efteråt kommer jag knappt ihåg vilka låtar de valde... Förutom Hanna som trots allt faktiskt gjorde en rätt okej sånginsats och ett jäkligt snyggt dansnummer till Born this way! Och Jemima som gjorde ganska bra även om hon inte nådde upp till hennes två senaste.

Men så är det dags för rond två... Chris går upp och kör Aerosmiths storhet "I don´t wanna miss a thing". Magin är återkommen! I alla fall i några minuter... SNÄLLA KEVIN INTE BACKSTREET BOYS!!! What??? Detta var INTE bra. Raise me up, Kevin! JAG VILL HA RAISE ME UP OCH LIKNANDE!!! Men Hannas tolkning av den gamla Whitney-dängan gjorde mig omedelbart på gott humör igen. Likaså Gabriel. Och Jemima. Jemima. JEMIMA!!! Måtte hon vinna alltihop, Jemima REGERAR hela den här jäkla världen!!! Hon är en SUPERSTAR! Röstar vi henne till vinnare i Globen så har vi en idol-vinnare som kommer att lyckas internationellt och hålla länge!

Senaste inlägg