September 27, 2019

September 15, 2019

August 20, 2019

August 14, 2019

August 6, 2019

August 5, 2019

January 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Nedräkningen har börjat...

November 20, 2017

Hej på er alla fina! Snart är det internationella funktionshinderdagen - 3 december är den närmare bestämt! Det kommer ju att hända en hel del spännande och viktiga saker den dagen, så jag taggar upp redan nu. En sak är att jag från och med idag kommer att lägga upp ett videoklipp om dagen på min youtube-kanal där jag berättar om hur det är att leva med funktionsnedsättningar. Både personligt och allmänt hur det är att leva som funkis i dagens Sverige. Först ut är ett inlägg om min synskada. Hoppas ni tittar! Vore även trevligt om ni delade med er i kommentarsfältet. Kram! 

 

 

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now