Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Nedräkningen har börjat...

Hej på er alla fina! Snart är det internationella funktionshinderdagen - 3 december är den närmare bestämt! Det kommer ju att hända en hel del spännande och viktiga saker den dagen, så jag taggar upp redan nu. En sak är att jag från och med idag kommer att lägga upp ett videoklipp om dagen på min youtube-kanal där jag berättar om hur det är att leva med funktionsnedsättningar. Både personligt och allmänt hur det är att leva som funkis i dagens Sverige. Först ut är ett inlägg om min synskada. Hoppas ni tittar! Vore även trevligt om ni delade med er i kommentarsfältet. Kram!

Följ oss
Sök efter taggar
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now