September 27, 2019

September 15, 2019

August 20, 2019

August 14, 2019

August 6, 2019

August 5, 2019

January 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Tillbaka på gymmet :)

November 22, 2017

 

 

Hello everyone! Igår var jag på gymmet för första gången på ett tag. Tårna gjorde inte ont när jag cyklade eller gymmade, det är bra. Igår var också första gången efter operationen som jag kunde ha andra skor än mammas arbetsballerinas eller #pessetoffler”. De skorna är DEFINITIVT för kalla nu så det är en fördel att kunna ha vinterskor utan att få ont. Jag kände av lilltån litegrann, men inte farligt alls.Så skönt att träna nu, behövde det verkligen för shit vad stel jag känner mig. Fan, jag mår verkligen SKITDÅLIGT när jag inte tränar. Inte psykiskt men FYSISKT! Jag kan verkligen inte leva utan träning och motion! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now