top of page
Utvalda inlägg

DEEP TALK: Psykisk ohälsa


Hej. Den som följt mig på youtube har nog noterat att det inte kommit en video varje dag som jag förut skrev. Jag ska förklara varför. I söndags var jag sjukt stressad över allt jag skulle hinna med i veckan, jag satt till halv två och redigerade ett bildspel som jag skulle lägga på youtube, som har med eventet på söndag att göra. Jag satt i flera timmar med det igår också. Det var ett helsike att få bildspelet att bli perfekt. Det spelade ingen roll hur mycket jag pillade - likt en insekt smög sig en millisekund av en bild sig emellan andra bilder... till slut fick jag i alla fall ihop det - efter att först exporterat och sedan öppnat igen och klippt isär för att ta bort den lilla fulingen.

MY GOOOOOOOD!!! Och hela tiden höll jag på att börja grina och tänkte "varför GÖR jag det här för, ingen kommer ändå att bry sig...". Tänk om det inte kommer en enda människa på söndag! Det har hänt så många gånger att folk har svikit, när jag slitit med ett evenemang. Sedan är det en debattartikel som jag vill få in i någon tidning och som jag väntar på att en person ska läsa och hjälpa mig med. Jag känner mig skitstressad. Men nu ikväll har jag i alla fall fått ta upp mina skrivartalang på allvar. Har precis skickat en text till en som ska göra en antologi om psykisk ohälsa. Hoppas att jag kommer med, HOPPAS!!!!! Psykisk ohälsa är något som jag har brottats med i många år, mer eller mindre. Det ligger alltid där som en vulkan i min kropp, och kan lösa ut så lätt. Med åren har jag dock blivit allt bättre på att kväva den innan den exploderar, dels på grund av att jag haft en massa saker som hjälpt till att hålla den borta, som fått mig att må bra. Känna mig hel och levande. Alla år där jag har haft anledning att känna mig som ett missfoster - så väl på arbetsförmedlingen som på arbetsplatser - har satt spår så djupa att jag undrar om jag nånsin blir hel. Men det hjälper mig verkligen att sysselsätta mig med någonting som får mig att känna mig stark. Den här veckan känner jag mig ensammast i hela världen. Jag har ont i magen inför söndag. Kommer jag att fixa det? Om jag inte fixar det, vad hade jag kunnat göra annorlunda? Jag har bett om hjälp, men ingen bryr sig. Betyder det att de inte kommer på söndag? Och alla medier som jag har kontaktat, kommer de att bry sig?

SNÄLLA SÄG DET INTE!!! Det jag står i begrepp att göra nu har jag aldrig någonsin gjort förut. Att anordna en manifestation är en stor apparat, mycket större än man tror. Så jag gör allt som står i min makt för att vinna över demonerna och klara detta. Jag är van att klara mig själv. Min obotliga övertygelse är det som leder mig. Har fått göra det så mycket. Hoppas nu bara att det inte går fel så att folk kommer att hata mig...

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page