top of page
Utvalda inlägg

Vad har jag gjort hela dan...?


Idag har jag varit rätt seg, för jag gick upp jättetidigt i morse. Eller ja... allt är ju relativt, men nu när jag inte haft ett jobb att gå till har det blivit att jag har vänt lite på dygnet, och så har jag ju varit lite sjuk i omgångar så då har det varit segt att komma upp i tid... Och min morgontrötthet är ju som sagt EXTREM! Och eftersom hunden är hemma hos mamma och pappa och ska vara fram till jul, så har inte det har varit en anledning att gå upp... Jag skulle spela in nya videos i veckan, men det har ju inte blivit av det vet nu... SKA göra det imorgon, promise! Idag har jag varit på återbesök, det var därför jag gick upp tidigt. Jag bad om att få tidigarelägga återbesöket eftersom jag var orolig över att min lilltå inte har blivit så bra som jag trodde. Den ligger rak och fin mot marken, inte krökt som den var innan,. Men den vill hela tiden lägga sig i 90-gradersvinkeln...Ortopeden sa att jag ev. måste göra om operationen av lilltån och då sätta ett stift som stabiliserar den, För tån känns ganska konstig nu, liksom slapp och som om den inte var en del av min kropp, samtidigt som den fortfarande gör ont.. Men ang, smärtan så fick jag veta att det kunde ta olika tid innan det släppte helt så jag skulle inte vara orolig. Ska dit igen i mitten på Januari. Fortsättning följer alltså... Igår var jag på en helt amazing konsert!!! Det var en tribute-konsert för David Bowie, på mysiga Obaren. Jag säger bara WOW WOW WOW!!! Sångarens röst var otroligt lik Bowies och hela bandet var fantastiska.

MEN VAD FASEN HAR JAG GJORT HELA DAN IDAG? VART TOG ONSDAGEN VÄGEN??? Handlade lite på vägen hem och sen åt jag väldigt sen frukost eftersom jag inte åt något innan jag åkte till ortopeden. Tittade på Uppdrag granskning när jag åt. FY FAAN säger jag, hur mycket kläder som helst som bränns. Helt galet!!! troligt att allt det de säger är skada verkligen är det liksom...Och SJUKT mycket miljöpåverkan vid tillverkning av kläder! Visserligen ingen nyhet, men man vill ju helst slippa påminnas... jag gillar second hand, men vill kunna köpa nya kläder också, vill blanda. I alla fall, efter att jag sett klart på det satt jag en stund på facebook och skrev ett långt inlägg i en grupp där, om #Metoo. Det rörde upp massa känslor och jag satt och grät en skvätt... sen skulle jag börja med middagen. långkok hade jag bestämt eftersom jag hittade grytbitar för halva priset på Ica. Jag köper ofta varor som går ut samma dag eller dagen efter för att de är billigare, men då måste man tillaga dem genast. Så då skulle jag laga en gryta, och till det behövde jag grönsaker... som jag glömde handla innan så då fick jag gå igen. Sen dess har jag lagat mat (receptet kommer upp på bloggen imorgon). Och ätit mat. Och nu är det snart dags att krypa till kojs...

VART TOG DENNA FUCKING DAG VÄGEN??? Imorgon ska jag som sagt spela in videos. Så, nu har jag lovat det! Det är bra. Sen ska jag på utbildning med jobbet, börjar arbeta ute på fältet på tisdag, eftersom jag har rätt mycket att förbereda den här veckan. Inte bara manifestationen på söndag, utan också för att jag ska vara med i ett radioprogram om #Metoo och måste förbereda mig inför det, program ledaren kommer hem till mig på måndag. Seeeeeee yooooooou toooomooooorrrroowwww!!!

Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye!!!

Senaste inlägg