top of page
Utvalda inlägg

Jag kan inte lura mitt hjärta - KENTkören berör lika mycket som bandet självt!


Hej där Stockholmare (och du som hade vägarna förbi senaste dagarna). Missade du konserten med KENTkören? Om du svarar "ja" kan jag endast beklaga - för det här är nog det närmaste Kent vi lär komma, i alla fall i nuläget! Denna gigantiska kör, bestående av hängivna Kent-fans, bjöd publiken på tio av bandets kändaste låtar, inklusive "Den sista sången". Jag var starkt berörd under hela konserten, men när de drog igång "Den sista sången" brast det totalt för mig - jag skakade i hela kroppen och fick uppbåda all kraft för att inte yla som en varg ut i hela lokalen... JESUS säger jag bara!!! Efteråt var jag helt färdig, det kändes som att jag hade varit på en begravning... vilket i och för sig inte är helt fel, eftersom detta på så många sätt var en minnesceremoni för bandet Kent. Och att publiken fick ta del av några av körmedlemmarnas starka historier förstärkte det hela ännu mer. Vi var tillbaka till avskedskonserten på Tele 2 för ett år sen.

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page