top of page
Utvalda inlägg

Raw godsaker för lite omväxling

Jag har varit sugen på semlor ett tag nu, men har inte luskat ut något bra ställe att handla på om man vill ha såna som är fria från gluten och mjölk. Det närmsta jag kommit är gluten- och laktosfria. Tills jag såg att de har semlor på Sthlm raw. Köpte en semla (sorry, locket såg så smarrigt ut så jag slök det innan jag fotade..) och en bakelse med hallonmousse, karamell och choklad.

Jag är nybörjare på det här med raw, och jag måste erkänna att jag har lite svårt för torkad frukt på det här sättet - det blir lätt för mycket... Men att det inte innehåller raffinerat socker är ju bra! Det blir ganska sött ändå. Tycker att det smakar lite jul. Raw food är nyttigt både för klotet och för kroppen. Men 59 spänn för en liten semla är dyrt. Även om den är raw enligt konstens alla regler.

Senaste inlägg