September 27, 2019

September 15, 2019

August 20, 2019

August 14, 2019

August 6, 2019

August 5, 2019

January 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Poesikväll!

February 16, 2018

Hej hej, hoppas ni mår bra idag! Själv är jag fortfarande lite rusig av gårdagens poesiseminarium. Vi vr ett gött gäng som samlades på Stockholms universitet och läste och skrev ihop. Så himla mysigt, nu ska jag börja skriva igen! Tänkte publicera vad jag skrev igår på en övning, där vi skulle skriva en dikt med fem olika känslor, tillstånd, dofter, smaker eller färger, med vårtema. Såhär blev det: 

​Bubbel
Grönt gräs mot bara armar
Du gör mig varm
Jag är så lycklig om våren.
Kolsyran bubblar i min kropp
Doften av cola; nu är jag pigg

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now