Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Poesikväll!

Hej hej, hoppas ni mår bra idag! Själv är jag fortfarande lite rusig av gårdagens poesiseminarium. Vi vr ett gött gäng som samlades på Stockholms universitet och läste och skrev ihop. Så himla mysigt, nu ska jag börja skriva igen! Tänkte publicera vad jag skrev igår på en övning, där vi skulle skriva en dikt med fem olika känslor, tillstånd, dofter, smaker eller färger, med vårtema. Såhär blev det: ​Bubbel Grönt gräs mot bara armar Du gör mig varm Jag är så lycklig om våren. Kolsyran bubblar i min kropp Doften av cola; nu är jag pigg

Följ oss
Sök efter taggar
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now