top of page
Utvalda inlägg

Ut med gammalt in med nytt


Så, nu har jag slutat med Artrox, medicinen jag började äta för att jag har artros i framförallt fötterna. Min mage klarade inte av dem. Fattar inte varför man ska behöva få ont i magen av mediciner, det förstör ju fasen allting... att må bra i magen är ju superviktigt för hela hälsan. Även det minsta lilla obehag från magen påverkar ALLT, man blir seg och grinig samt sjukt oinspirerad och oproduktiv av en krånglig mage... och så kan vi ju inte ha det... Selfien är från i torsdags. Ni ser ju hur jag ser ut liksom - jag ser SJUK ut PÅ RIKTIGT... vilket jag också var. På natten spydde jag som ett svin och fick kramper... helt galet! Så kan vi ju inte ha det, som sagt... dessutom ska jag operera fötterna snart, då kommer kanske artrosen att försvinna. Hoppas! Igår var jag iväg på punkkonsert på klubb Estelle vid Hötorget. Jag känner en som sjunger i det ena bandet, Sighstens grannar, de är så himla bra och har svinbra texter! Låter som hederlig svensk old scool-punk! Massa trevliga människor träffade jag där :). Jag ska verkligen börja gå ut oftare igen. Dem jag umgås med är inte så förtjusta i den här musiken så jag brukar inte få med dem... så då får jag gå ut själv men som sagt - man träffar alltid trevliga människor ute som man kanske inte skulle träffa annars, Roligt också att träffa folk som lirar i bland eller känner folk som lirar i bland. Det ger alltid lite ny inspo och energi! Och när jag vaknade och gick in på facebook dök en bild från min medverkan i Shanghai upp på mina minnen. Exakt ett år efter premiären. Tänk om det är ett tecken... :). Den 12 april ska jag medverka i ett seminarium på Musikhögskolan, den 16 sänds vår radiodokumentär om Metoo (Tendens i P1) och i maj är det jobb i Göteborg. Tack vare ShareMusic och Shanghai. Så tacksam <3!

Senaste inlägg