top of page
Utvalda inlägg

Söta saker och härliga platser

Men gaaah, jag måste få massor av inspo att blogga varje dag! Det är på tok för länge mellan inläggen här. Fast. kvalitét bör ju rimligtvis vara bättre än kvantitet, eller...? Hur som helst, våren är äntligen här! Idag har det visserligen varit ganska kallt så idag har jag bakat en kolapaj med banan, choklad och lakrits för att pigga upp mig.

Men igår var det fantastiskt, så jag tog med mig Dilse och min panasonic Lumix och gick på mini-fotosafari. Vi gick av i Liljeholmen och följde spåren bort till Gröndal. Dilse älskade det. Hon hittade en pinne, hon har inte tuggat på pinnar på väldigt länge. Och så hittade hon en kompis. En jättesöt Kooikerhondje som var hälften så gammal som hon, men hundar skiter i ålder. Det borde ju vi människor också göra eller hur? :). Ok, här kommer lite bilder.