top of page
Utvalda inlägg

Nästan bra!

Har du hört talas om Yepstr, appen där du kan hitta hjälp med vardagssysslor och betala i appen? Och du som jobbsökare, blir du grymt sugen på att använda appen för att få betalda jobb? Om du blir det så hoppas jag inte att du är äldre än 22 år, för då är det nämligen rätt kört... Yepstr är nämligen bara för att vuxna människor som fått ordning på sina liv (läs har jobb) ska kunna få hjälp med sådant de inte hinner i sin vardag p g a ovanstående - av ungdomar. Tanken är ju genial! Den som skapade den här appen borde ju få medalj. Men varför kan man inte vara över 22 år? Det är faktiskt åldersdiskriminering! Det finns grupper utav människor som av olika anledningar inte kommit in ordentligt i jobbsystemet och därför skulle behöva en sådan här tjänst för att få betalda uppdrag. Men så länge normen är att man har kommit upp sig i livet när man är "vuxen" och det därmed är något "fel" med dem som inte följer normen, då kommer det alltid att vara segregerat.

Senaste inlägg