top of page
Utvalda inlägg

Hur gör man...


Hur gör man för att göra rätt? Hur kan man tolka signaler och magkänslor på rätt sätt? Hur vet man att någonting är på riktigt, och inte bara ett luftslott som rasar som ett korthus och blir liggandes på marken som smältande sockerbitar med det krossade hjärtat i en prydlig hög bredvid? Och HUR i hela friden gör man för att hantera negativa människor som vill trycka ner? Såna som på riktigt vill att man ska må dåligt för att de ska må bra och kunna säga att de ÄR bättre människor sen...? Jag är inte bra på något av det där... jag har misstolkat och haft förhoppningar så många gånger, mitt liv har blivit till rasande korthus och mitt hjärta har slitits ur kroppen på mig otaliga gånger.

En mirakelflicka som fortsätter sin eviga vandring mot sökandet efter Det Som Är Äkta Vackert. En snöflinga som vägar smälta - förrän hon kan smälta samman med Det Rätta Elementet.

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page