top of page
Utvalda inlägg

Mina matmåsten i sommar

Det har väl knappast undgått någon att jag älskar mat? Så i det här inlägget tänkte jag dela med mig av några favoriter jag har just nu. Oatly PåMACKAN

Eftersom jag inte äter mjölkprodukter och älskar färskost är denna det PERFEKTA alternativet! Jag har testat flera sorter, och denna är bara bäst! Påminner om Philadelphiaost till både smak och konsistens. En färskost ska ju liksom vara krämig och lätt att bre, vilket tyvärr många veganska färskostar inte lever upp till. Oatly PåMACKAN gör det. Även perfekt att ha i cheesecake och i krämiga såser! Sesamkakor

Det var tack vare en viss Kajsa Mellgren som jag upptäckte sesamkakor. Jag tyckte att hon var cool, och i någon intervju i Veckorevyn sa hon att hon älskade sesamkakor så då var ju jag tvungen att testa såklart. Första gången jag åt det tyckte jag det var bland det äckligaste jag hade ätit. Nu är jag beroende. Passar utmärkt ihop med Oatly PåMACKAN! Det åt jag till frukost idag.

Anamma vegofärs

Jag är inte vegetarian, men jag tycker att vegokäk är kanongott. Är ganska trött på köttfärs, så numera är vegofärs i stort sett det enda jag köper. Anammas är både prisvärd och faktiskt den godaste, tycker jag. Ska även testa deras formbara färs till att göra biffar och bullar.

Baconnaise

Oh my gooood, såååå gooood!!! Har ni inte testat denna ännu så bara måste ni! Den har en utsökt rökig smak! Finns även en vegansk variant, den kommer jag nog att testa i sommar också har jag en känsla av.

Pistagenötter

Jag älskar verkligen nötter och på senare tid har jag blivit allt mer förtjust i just pistagenötter. De passar utmärkt till glass med bär, men också att servera kanderade till grillad getost (ja, jag undviker bara komjölksprodukter, get-, får- och buffelmjölk tål jag av nån anledning). Mums!

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page