top of page
Utvalda inlägg

Ny!

Hej hej!

Jag har varit asdålig på att blogga nu i sommar, har ju fasen inte orkat liksom... I alla fall, denna veckan har jag tillbringat ute på Almåsa Haninge. Så mysigt och härligt, massa smarrig mat och goda dryckesprovningar med tilltugg, en hel drös med folk som jag känner, party och så klart en hel del bad. Nu har jag fått massor av ny energi och är redo för att ta tag i livet igen. Hösten är ju i antågande så det är ju dags att rusta sig för den då. Jag vet fortfarande inte om jag kommer in på min utbildning då jag fortfarande är reserv - dock nr 7 på en kvot så det finns en chans... HÅLL TUMMARNA! Jag kommer förhoppningsvis också att jobba en del som föreläsare och med lite annat. Och så är det en massa andra projekt jag ska ta tag i. Måste verkligen få ordning på livet nu... MÅSTE!!! Bjussar på lite goa bilder på allt det underbara som jag har ätit och druckit under veckan. Deras vegomat är AMAZING! Dessutom får man mycket mumsiga grönsaker till maten vilket är nice. Snacka om BORTSKÄMD jag har blivit :).

Oooumph!- och svampbiff

Det här är någon vegansk ostgrej gjord på havrebas, som skulle smaka som getost, men det smakade mera som äggost. Fast äggost är gott tycker jag! Gott blev det ihop med rom och picklad rödlök.

3 kanapéer - lax, getost med marmelad samt löjrom och creme fraiche. Mousserande i glaset :)

Vi provade fyra olika avecer - whisky, calvados, rom och bailys. Med lite italienska godsaker till det - charkuterier, parmesanost, oliver och kronärtskocka, MUMS!

Wowgod linsgryta med paprika och aubergine. Jag åt två portioner!

Lax med tomatsås och supergoda grönsaker.

Vinprovning med mumsiga tilltugg - kantarellmousse, chevré med rödbeta samt skagenröra.

Underbart smörstekt toast med skagenröra och löjrom - smälte i munnen!

CHEVRÉTOAST!!!