top of page
Utvalda inlägg

Jag vågar vägra funkisnormen!

Då var det måndag igen och en Ny vecka. Var på anställningsintervju i fredags som kändes bra. Ett bemanningsföretag som jobbar med events och en massa annat skoj. Vill främja mångfald på alla plan. Säger de. Då får vi ju bara hoppas att de menar det också för JAG skötte mig bra, det kände jag. Jag är nöjd. Och Nöjd - Mycket Nöjd - är jag med att jag igår stod på en teaterscen och höll ett kort, men fantastiskt sammandrag av min kommande föreläsning Din omsorg kväver mig!. Den handlar om hur det var att växa upp som funktionshindrad och annorlunda, hur det känns inuti när allt fokus läggs på ens funktionsnedsättningar, och inte på Vem Man Är Som Människa. Hur det har påverkat mig att ständigt få höra vad jag inte klarar av eller ska göra, att jag får skylla mig själv i princip om jag blir besviken när jag väljer en väg som inte är ämnad för en sån som jag - dvs om jag blir kär i ickefunkis killar eller söker mig till jobb som inte är typiska "funkisjobb"...

...och om att inte ge upp sina drömmar trots återkommande misslyckanden och "välmenande" omgivning som råder en att lägga ner...

Dessutom nu ser det ut som att jag kommer att vara med i ett spännande mediaprojekt, som jag kommer berätta mer om senare. Hörs snart igen alltså! /Linda

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page