top of page
Utvalda inlägg

Jag har hittat paradiset på jorden!

Idag var jag på ett fantastiskt ställe. Under kastanjen heter det. Det är både café och restaurang och ligger i Gamla stan. Åt en toast med chevré, honung och valnötter samt en prinsessbakelse. Allt smälte på tungan! Ett glas cava blev det till också, hehe. Det här stället rekommenderar jag varmt till ALLA, men främst till den som är intolerant eller känslig mot gluten och laktos. Att kunna beställa det man är sugen på utan att behöva tänka på hur jag ska må efteråt är en skön känsla. Jag fikar ganska sällan ute på grund av att jag upplever ett snålt utbud på de flesta ställen - men nu har jag ju hittat detta paradis! Att det dessutom är sjukt mysigt och att man under årets varma månader kan sitta ute och mysa är ett STORT plus!


Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page