Utvalda inlägg

Äkta vs Äkta


VÄLDIGT väldigt längesen jag skrev här... Så vad har jag egentligen gjort sen sist? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... Jag har firat jul. Och nyår. Umgåtts med nära och kära. Funderat. Jobbat med att få ordning på livet. Och karriären. Och mig själv. Hur ska jag göra för att kunna lyckas uppnå det jag vill? Hur ska jag vara? Svåra frågor. Som borde vara enkla. Det är ju för fasen bara att titta på dem som lyckas och hur de gör??? Hmm, nej... Jag måste utgå från Mig.

Vad Jag behöver. Hur Jag känner. Förra året var på många sätt ett skitår. De bra sakerna som hände blev också mitt Skit. Ja låter fuckat men så är det. Måste erkänna det för mig själv. Nu. Och måste ta staget. Steget att säga Nej till en grej som är en stor chans för mig att Lyckas med att uppnå en av de saker jag vill. Men när jag känner att priset blir för högt. När jag känner att jag inte får vara den jag är. Inte får göra det på mitt sätt. Det är inte värt.

Det blir bara Ångest. Tjusningen med det riskerar tyna bort helt.

Det är inte värt det. Det är inte värt det.

DET ÄR INTE VÄRT DET!!!

Har börjat titta på svt-serien Mitt perfekta liv. Om youtubestjärnorna som lever sin dröm och gör det jag också vill göra - visa upp mig, berätta min historia. Jag gör det. Jag berättar Min Historia. På mitt sätt. På min kanal. Och precis som i mina föreläsningar så är jag Äkta. Jag utgår från Mig, och bara Mig. Gör det på Mitt sätt. Det är precis så jag vill göra saker. Och det är precis så jag vill att människor ska uppfatta mig. Men... VAD är äkthet? VEM kan avgöra vad som är äkta? Om det KÄNNS rätt och ÄKTA för en själv. Men någon annan uppfattar det som att jag lägger på en fasad - eller t o m spelar teater.

När Kampen om att icke-prestera blir en Prestation. Det är inte värt det...

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon