Utvalda inlägg

Ulriksdals Värdshus!

Idag har vi som föreläst på ABF Norrtälje under våren haft en liten myslunch på Ulriksdals Värdshus. Underbar mat och SÅ himla kul att träffa gänget igen!!! Hur överlever man egentligen utan vänner och/eller jobb? Ja jag borde ju veta... det gör man ju såklart på nåt sätt men livet blir så mycket roligare och bättre med!

Alltså dessa fantastiska grönsaker och bär, bara älskar det!

Och här kommer den obligatoriska "Dagens outfit"-bild, men så var de ju det här med selfies... Aja, ni får ta den som den är. Har ju ingen "spök"-fotograf men selfiepinne och självutlösare får la duga :).

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon