top of page
Utvalda inlägg

Måste ladda...Puh, lite mycket av all just nu... har massor på gång men vet ändå inte varthän hösten ska bära mig eftersom det är så mycket som är oklart... men en sak vet jag iaf och det är att den 27 oktober ska jag hålla min föreläsning "Din omsorg kväver mig" för andra gången. Det kommer ske i Arboga och snart kan man köpa biljetter till den via Nortic. Håll utkik på mina sociala medier efter mera info! Det ska bli så kul att komma igång igen, för föreläsandet är verkligen något jag vill satsa på. Det är kanonkul både att stå på scen och prata och att se hur jag inspirerar och berör lyssnarna. Och det känns extra viktigt att ha roliga saker att se fram emot och mål att arbeta mot i stunder när ödet jävlas med oss och människor vi älskar rycks bort... Nu försöker jag ha så mycket som möjligt att hålla mig sysselsatt med innan nästa veckas begravning. Men känner också ett starkt behov av att ladda batterierna och ta det lugnt p g a stress och oro inför framtiden som jagat mig länge nog nu.

Är SÅ fruktansvärt TRÖTT på att mitt liv ständigt är i oordning... jag gör allt jag kan för att hålla fasta rutiner ändå... börjar snart en tremånaders praktikperiod på en stor internationell byrå vilket kan öppna möjligheter för mig. Det känns viktigt att genomföra den . samtidigt som jag känner att jag måste hitta en anställning för att tjäna pengar. Inte lägga alla ägg i samma korg. Gardera mig. Många bollar i luften. Så lite tid känns det som. Även om JAG inte känner mig gammal så har jag det hängande över mig som en skugga... att jag är över fyrtio, att åren går, att jag vill hinna med en massa innan ålderspension och som sagt... öde kan man inte styra över heller så man vet ju inte hur man kommer må i framtiden eller så... jag vet bara att jag känner mig ung, frisk och stark NU och jag har massor inom mig som jag vill få ut och visa NU, NU, NU! Fortsättning följer...

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page