September 27, 2019

September 15, 2019

August 20, 2019

August 14, 2019

August 6, 2019

August 5, 2019

January 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Jag kan inte lura mitt hjärta - KENTkören berör lika mycket som bandet självt!

December 19, 2017

 

Hej där Stockholmare (och du som hade vägarna förbi senaste dagarna). Missade du konserten med KENTkören? Om du svarar "ja" kan jag endast beklaga - för det här är nog det närmaste Kent vi lär komma, i alla fall i nuläget! Denna gigantiska kör, bestående av hängivna Kent-fans, bjöd publiken på tio av bandets kändaste låtar, inklusive "Den sista sången". Jag var starkt berörd under hela konserten, men när de drog igång "Den sista sången" brast det totalt för mig - jag skakade i hela kroppen och fick uppbåda all kraft för att inte yla som en varg ut i hela lokalen...  JESUS säger jag bara!!! Efteråt var jag helt färdig, det kändes som att jag hade varit på en begravning... vilket i och för sig inte är helt fel, eftersom detta på så många sätt var en minnesceremoni för bandet Kent. Och att publiken fick ta del av några av körmedlemmarnas starka historier förstärkte det hela ännu mer. Vi var tillbaka till avskedskonserten på Tele 2 för ett år sen.   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now