top of page
Utvalda inlägg

Teater!

God kväll! Har varit lite seg i några dagar p g a halsont som kommit och gått. Men det onda munsåret jag haft i över en vecka är iaf borta äntligen, så skönt! Igår spelade jag in det andra avsnittet av min podd. Och idag har jag sett en väldigt bra, gripande och intressant teater. Jag heter Bente (med bland annat Anki Larson från Saltön), handlar om fyra väninnor, varav den ena får Alzheimer. Det var en väninna som tipsade mig om att gå med på en facebooksida som heter Provpublik Stockholm. Där finns massvis med genrepetitioner att se helt gratis. Eftersom jag ju älskar att gå på teater och inte direkt är rik (än), så passar det mig utmärkt :). Nu ska jag städa undan lite här, blir nog rätt tidigt i säng ikväll faktiskt. Hoppas det blir lika underbart väder ute imorgon som det var på dagen idag! Och jag håller tummarna för att min vän är kry så hon kan bruncha med mig imorgon. ÅÅÅÅ, JAG HATAR DESSA TIDER NÄR SJUKDOMSKÄNSLAN KOMMER OCH GÅR SÅDÄR, VAR OCH VARANNAN ÄR SJUK OCH ALLT BLIR SEEEEEEEEEEEEEEEGT... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Hoppas ni har en bra kväll allihop!

Senaste inlägg