September 27, 2019

September 15, 2019

August 20, 2019

August 14, 2019

August 6, 2019

August 5, 2019

January 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Lite värme i kylan

February 12, 2018

 Tips för att motverka frusna vinterfötter!

Är så sjukt nöjd med dessa värmesulor som jag fick i julklapp. Jag fattar inte att jag inte skaffat mig sådana mycket tidigare, jag som har världens mest frusna fossingar... Inte alls så klumpiga och tunga som man kan tro. Styrs enkelt med den lilla fjärrkontrollen, som kan fästas på nycklarna. Perfekt för riktigt långa vinterpromenader! Nackdelen är att de inte går i vilka skor som helst. men det gör inte så mycket tycker jag. Ett par rejäla vinterstövlar äger man ju oftast... Pris ca 800 kr på nätet. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now