top of page
Utvalda inlägg

Efterlängtat

Heeeej, oj nu var det väääldigt längesen jag bloggade... Anledningarna till det har varit rätt många... jag har mått rätt pissigt, jag har inte haft nån inspiration till att göra nånting... och så har jag varit lite sjuk... En del tror säkert att bara för att man är arbetslös och inte gör något så ska man vara pigg jämt och orka hur mycket som helst... men arbetslösheten och känslorna som kommer med det ger upphov till inre stress. Och inre stress kan ge samma symptom som yttre stress... så man behöver vila och återhämta sig från det också... Men i veckan har jag faktiskt varit och skrivit över mig på arbetsförmedlingen City istället för Skärholmen, också det av flera anledningar. Så vi får se hur det går med det... och en rolig sak är att jag äntligen ska få jobba med Share Music igen!!! De vill ha ner mig till Göteborg ett par dagar i maj, för att bl a föreläsa. Är SÅ TAGGAD! Och så har jag ju skickat in ansökan till universitetet. HOPPAS HOPPAS! Jag blev riktigt positivt överraskad när jag läste senaste numret av Vecko-Revyn och ett reportage där några tjejer berättar om sina kroppar. Där har de verkligen lyckats få med mångfald FOR REAL! Jag måste erkänna att jag var skeptisk när jag först såg puffen på omslaget, eftersom tidigare när det varit liknande reportage så har det inte varit någon direkt funktionsmångfald tyvärr... så, BRA DÄR VR, DET ÄR EFTERLÄNGTAT!

Det behövs verkligen mer mångfald i media, jag vet det börjar bli tjatigt nu, men det behöver tydligen tjatas på. Dessutom behöver allmänheten se dessa olika kroppar och funktionsvarianter i naturliga situationer och förstå att vi varken är fulare eller konstigare bara för det... funkofobin verkar ju bara bli värre och värre generellt i hela samhället. Hoppas att ni alla har haft en bra påskhelg, nu tänker jag ta nya tag igen, orken och lusten håller på att återvända känner jag... Nu är det bara värmen som får ta och börja komma så man kan gå ut långa promenader utan att frysa! Hej på en stund!

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page