September 27, 2019

September 15, 2019

August 20, 2019

August 14, 2019

August 6, 2019

August 5, 2019

January 25, 2019

Please reload

Senaste inlägg
Utvalda inlägg

Mina matmåsten i sommar

July 3, 2018

Det har väl knappast undgått någon att jag älskar mat? Så i det här inlägget tänkte jag dela med mig av några favoriter jag har just nu. 

Oatly PåMACKAN

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eftersom jag inte äter mjölkprodukter och älskar färskost är denna det PERFEKTA alternativet! Jag har testat flera sorter, och denna är bara bäst! Påminner om Philadelphiaost till både smak och konsistens. En färskost ska ju liksom vara krämig och lätt att bre, vilket tyvärr många veganska färskostar inte lever upp till. Oatly PåMACKAN gör det. Även perfekt att ha i cheesecake och i krämiga såser!


Sesamkakor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var tack vare en viss Kajsa Mellgren som jag upptäckte sesamkakor. Jag tyckte att hon var cool, och i någon intervju i Veckorevyn sa hon att hon älskade sesamkakor så då var ju jag tvungen att testa såklart. Första gången jag åt det tyckte jag det var bland det äckligaste jag hade ätit. Nu är jag beroende. Passar utmärkt ihop med Oatly PåMACKAN! Det åt jag till frukost idag. 

 

Anamma vegofärs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är inte vegetarian, men jag tycker att vegokäk är kanongott. Är ganska trött på köttfärs, så numera är vegofärs i stort sett det enda jag köper. Anammas är både prisvärd och faktiskt den godaste, tycker jag. Ska även testa deras formbara färs till att göra biffar och bullar. 

 

Baconnaise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh my gooood, såååå gooood!!! Har ni inte testat denna ännu så bara måste ni! Den har en utsökt rökig smak! Finns även en vegansk variant, den kommer jag nog att testa i sommar också har jag en känsla av.   

 

 

Pistagenötter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag älskar verkligen nötter och på senare tid har jag blivit allt mer förtjust i just pistagenötter. De passar utmärkt till glass med bär, men också att servera kanderade till grillad getost (ja, jag undviker bara komjölksprodukter, get-, får- och buffelmjölk tål jag av nån anledning). Mums! 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Linda Åkesson 2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now