top of page
Utvalda inlägg

Long time...

Oj oj oj oj oj vad LÄNGESEN det var jag bloggade nu... Detta beror på en rad olika grejer, jag har inte haft inspiration eller lust att blogga. Eller göra så mycket öht... min höst blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag kom inte in på utbildningen jag sökte osv... så jag måste nu hitta en annan väg. En väg har jag iof hittat och det är föreläsningsvägen, då jag har kommit i kontakt med ett nätverk av härliga människor. Den 7 oktober ska några av oss få göra reklam för våra föreläsningar och andra ska hålla hela föreläsningar på Strindbergs intima teater i Stockholm. Det kommer bli SÅ kul!!! Är du intresserad av att veta mer om detta och att komma på eventet, gå in här. Det är ett utmärkt tillfälle att hitta föreläsare till din verksamhet eller för att fylla på dig själv med inspiration, värme, styrka, nya intryck och kunskaper.

Jag vill må bra. Jag vill arbeta och vara Lycklig. Jag är trött på att må dåligt, deppa, känna mig Dålig. Trött på att sitta och gömma mig i min lilla förort och analysera Sönder skar och ting. Skämmas, och deppa ännu mera för att jag skäms fast jag inte fattar vad jag har att skämmas över... Att alla mina gamla monster och spöken från svunna tider aldrig har vett att helt lämna mig i fred! Att jag hör De Onda Rösterna i mitt huvud. Att De Onda Krafterna kan få ha så jävla mycket makt över MITT Liv! Det är bl a om detta min kommande föreläsning ska handla om. Säkra Din biljett och KOM till teatern 7 oktober kl 13.00 för att få höra mer!

Förresten, nu finns ett nytt avsnitt av Funkispanelen ute också :). Lyssna här

??

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page